Om Lillehammer filmklubb

Lillehammer Filmklubb (L-FK) er en studentdrevet filmklubb med tilknytning til Studentorganisasjonen i Innlandet (StINN) og Norsk Filmklubbforbund (NFK). Dette gjør studentene til vår hovedmålgruppe, men vi er også inkluderende overfor andre filminteresserte. L-FK har som mål å være en møteplass for hele Lillehammers filmkultur.

Filmklubben arrangerer filmklubbvisninger på Lillehammer kino – med nytt visningsprogram hver høst og vår, i tillegg til faste film- og-tv-quizer på Café Stift. Vi har også flere lokale samarbeidspartnere, og gjennomfører større samfunns- og kulturrelaterte sideprosjekter på både Høgskolen i Innlandet og i Lillehammer sentrum.

For å delta på ordinære filmklubbvisninger må man være filmklubbmedlem. Dette koster 100 kr (50 for studenter) i halvåret, og innebærer ikke annet enn at man får fri adgang til resten av semesterprogrammet. Dette gjør oss til en av landets billigste filmklubber!

Lillehammer Filmklubb er en ideell organisasjon, og er av byens mest aktive og ambisiøse studentgrupper, som i 2015 ble kåret til “Årets filmklubb” av Norsk Filmklubbforbund. Vi håper at du ønsker å ta del i aktivitetene sammen med oss!

For mer informasjon, følg L-FKs offisielle Facebook– og Instagram-side.

Hvordan bli medlem?