Filmklubbmedlem 2017-02-22T18:47:59+00:00

Her finner du informasjon om medlemskapet du inngår med Lillehammer Filmklubb.

Som filmklubb og studentorganisasjon er vi pålagt å ta medlemskap på aktivitetene våre (dette gjelder ikke filmquizene, som er åpne og tilgjengelige for alle, helt gratis).

Medlemskapet koster 100 kr per semester.

Studenter ved Høgskolen i Innlandet får 50 % rabatt. Dette skyldes at Studentorganisasjonen i Innlandet gir oss penger, som igjen er hentet fra semesteravgiftene som studentene betaler.

Medlemskap registrerer du før visningen eller aktiviteten. Vi tar kontanter og VIPPS.

Medlemskapsregistrering gjøres på stedet f.o.m. en halvtime før arrangementet. Når du registrerer deg hos oss trenger vi navn, bostedsadresse, e-post og fødselsår. Dette er for å registrere medlemmer i henhold til Norsk Filmklubbforbunds lister. Slapp av, vi bruker ikke informasjonen til annet enn listeregistrering!

Når du er medlem får du alle filmvisningene våre gratis, så fremt annen informasjon ikke er oppgitt.

Medlemskapet er semesterbasert, som vil si at man må fornye medlemskapet for hvert høst- eller vårsemester. Siden Lillehammer Filmklubb er en del av det landsomfattende filmklubbforbundet, betyr det at når du er medlem av én filmklubb, er du også medlem av alle andre filmklubber registrert hos forbundet. Om du befinner deg et annet sted enn Lillehammer, kan du jo sjekke ut den lokale filmklubben der du er. Som filmklubbmedlem får du også medlemskap på cinemateker tilknyttet NFK, inkludert Cinemateket i Oslo. Les mer på NFKs hjemmesider.

Her i Lillehammer får du som medlem av Lillehammer Filmklubb to for én-rabatt på Cinematek-visningene. I tillegg dukker det ofte opp tilbud og gode ordninger for filmklubbens medlemmer. Følg med på Facebook og her på nettsiden vår for å få med deg informasjonen du trenger.