Tirsdag 4. oktober vier Lillehammer filmklubb en hel aften til The Rolling Stones på Lillehammer kino. Arrangementet inkluderer en 30-minutters rockeleksjon ved Turboneger-gitarist, Knut «Euroboy» Schreiner, og visning av den ikoniske rockumentaren Gimme Shelter (1970).

Neste uke tilbys lillehamringene et musikkarrangement utenom det vanlige. Det er ikke hver dag man får muligheten til å oppleve et av tidenes største rockeband, The Rolling Stones, på kinolerretet, og ei heller at en vaskeekte rockeartist kommer for anledningen for å prate om det hele.

Knut Schreiner kommer til byen for å holde et 30-minutters foredrag om den tragiske Altamont-konserten som filmen omhandler, Stones’ musikkarriere og 60-70-tallsrocken mer generelt. Det blir musikklipp underveis, lett servering og filmvisning etterpå. Schreiner er musikkredaktør i musikk-strømmetjenesten, Tidal (tidl. kjent som Wimp), og spiller i en rekke rockeband. Mest kjent er han som sologitaristen «Euroboy» i Turboneger.

17:30: Dørene åpnes (m/lett servering)
18:00: Rockeleksjon v/Knut Schreiner
18:30: Film snurres

Inngang // Arrangementet koster 100 kr (50 for studenter), og inngang kjøpes i døra f.o.m. en halvtime før visning. Det tas kun VIPPS og kontanter. For hundrelappen gis man også fri adgang til resten av filmklubbens høstarrangementer, da den inkluderer medlemskap.

For Knut Schreiners egne ord om band, film og opplegg, se her.
Du kan også lese filmklubbens filmomtale her.