I tillegg til visningsprogram på Lillehammer kino, arrangerer filmklubben faste, gratis film- og tv-quizer på Café Stift. Første quiz er allerede 6. september, og vedlagt følger info samt datooversikt for resten av høsten.

Lillehammer Filmklubb er kjent for sine populære film- og tv-quizer, og har til og med fått holde foredrag om suksessaktiviteten for resten av landets filmklubber under årlig seminar i regi av Norsk Filmklubbforbund (NFK).

Også i høst er det duket for faste quizkvelder ved siden av ordinært visningsprogram, og tradisjonen tro holdes de på tirsdager, kl. 21 på Café Stift. Spørsmålene er både film- og tv-relaterte, og innhold og vanskelighetsgrad varierer, slik at det skal være noe for enhver. Café Stift, som filmklubben har samarbeidet med i en fin årrekke, sponser premiene for hver gang, og i høst har de virkelig overgått seg selv med gavekort på både måltid, drikke og arrangementer!

Filmquiz på Café Stift er gratis og åpent for alle. I motsetning til visningsprogram, kreves det ikke medlemskap her. Stemninga skrus opp av komfortable sofakroker, discokule og fengende filmsoundtracks, og enten du måtte like quiz, film og tv eller bare en øl i hyggelig lag, så er dette aktiviteten som skal til for å sprite opp en ellers så grå tirsdagskveld.

Man kan stille med opptil fem stk. per lag. Vil man delta, men ikke har fått med seg noen lagkamerater, kan man enten delta færre eller alene – eller bli koblet opp med et lag på stedet. Er man flere enn fem stk., går også dette greit – det er bare premiene som er beregnet på fem stk.

QUIZDATOER, HØSTEN 2016:
Tirsdager, kl. 21 på Café Stift.

29 November

Første quiz er allerede tirsdag 6. september, så bring humøret og innled quizhøsten sammen med Lillehammer filmklubb!

Filmquiz 3