Førpremiere m/regissørbesøk: IDAS DAGBOK

Det blir fokus på psykisk helse på Høgskolen i Lillehammer, med førpremiere på IDAS DAGBOK og regissørbesøk av August B. Hanssen i regi av Lillehammer Filmklubb og Kultur- og Samfunnsutvalget, onsdag 30.09.15.

Lillehammer Filmklubb og Kultur- og Samfunnsutvalget (KulSam) ved Høgskolen i Lillehammer, viderefører fjorårets suksess med gratis, temabaserte dokumentarfilmvisninger på HiL.
Det første temaet som ønskes å sette fokus på i høst, er mental helse, og i den forbindelse skal vi vise «Idas dagbok» – en norsk dokumentar satt sammen av videodagbokklipp tatt opp av Ida Storm siden 2005. Ida har slitt med selvskading, og fått diagnosen borderline personality disorder. «Idas dagbok» tar seeren med inn i Idas verden, og viser hvordan det er å leve med en psykisk lidelse, gjennom år med oppturer og nedturer.

Visningen blir en eksklusiv førpremiere, samt eneste mulighet til å oppleve filmen på et større lerret her i Lillehammer. Som om ikke det var nok, blir det regissørbesøk etter visning.

August B. Hanssen står bak tidligere dokumentarsuksesser, som både «Pushwagner» (2011) og «Club 7» (2014), samt manus til «Alt om min far» (2002) og «Natural born star» (2007).

Filmvisningen begynner kl. 16:15 i Auditorium A på høgskolen. Denne varer ca. én time, og etterfølges av samtale med regissør rundt film og tematikk nede på Studenten (HiL) – hvor det er mulighet for kjøp av diverse mat og drikke.

Arrangementet er gratis!

Dato: Onsdag 30.09.2015
Tidspunkt: 16:15-19:00
Sted: Høgskolen i Lillehammer (visning på aud. A og samtale på Studenten)