Nytt styre i filmklubben

Etter årsmøtet 6. mai har Lillehammer Filmklubb fått en god del endringer på styret. Eivind Nordengen går av som leder, mens Kristine Tingvik Aas tar over stafettpinnen.

Etter tre år som leder i Lillehammer Filmklubb går Eivind M. Nordengen av som leder. Avgangen skyldes at studietiden i Lillehammer begynner å nærme seg slutten. Tidligere promoteringsansvarlig Kristine Tingvik Aas ble på årsmøtet valgt til å ta over rollen.

Men flere endringer på styret ble også gjort:

Øystein Egge går av som nestleder, men fortsetter i filmklubben og tar rollen som prosjektutvikler. Ny nestleder er Jørgen Egner Granerud. Lillian Løvseth er valgt inn som ny økonomiansvarlig, mens Karoline Hovsengen er blitt ny promoteringsansvarlig. Nytt av året er at kinomaskinist har endret tittel til visningsansvarlig, som har litt større omfang. Her er Kristian Nomedal valgt. I tillegg er Tobias Collier Ytterbø valgt inn som styremedlem.

Styret for skoleåret 2015/2016:

Leder: Kristine Tingvik Aas
Nestleder: Jørgen Egner Granerud
Økonomiansvarlig: Lillian Løvseth
Promoteringsansvarlig: Karoline Hovsengen
Prosjektutvikler: Øystein Egge
Visningsansvarlig: Kristian Nomedal
Quiz-ansvarlig: Kristoffer André Halvorsen
Styremedlem: Tobias Collier Ytterbø

Det nye styret begynner på arbeidet i en overgangsfase nå, og tar offisielt over filmklubbdriften 1. juli.

Komplett referat fra årsmøtet, med blant annet vedtektsendringer og målsetninger, vil publiseres snart.

By |2015-05-06T22:18:38+00:00mai 6th, 2015|Categories: Nyheter, Ukategorisert|0 Comments