Den første helgen i mai blir en filmfylt en i Lillehammer.

Selv om et tynt snølag har lagt seg over Lillehammer den siste dagen i april, er det likevel ingen tvil om at våren er i full utblomstring og sommeren i anmars. Og det betyr at blockbustersesongen er i gang!

Lillehammer Kino fyller Maihaugsalen med superheltglade mennesker denne helgen, da Avengers: Age of Ultron har premiere i byen. Uansett hva man synes om den formen for actionfylt eventyr, er det liten tvil om at dette kommer til å bli en av sommerens mest populære filmer.

Er du derimot på utkikk etter en roligere form for kinoopplevelse, vises også The Theory of Everything, som forteller historien om den verdenskjente astrofysikeren Stephen Hawking. Eddie Redmayne fikk en Oscar for beste mannlige hovedrolle av hans portrettering av forskeren.

Se nettsidene til kinoen for mer informasjon.

Men i tillegg til Oscar-filmer og actionspektakkel på kinoens reservesal, anbefaler vi selvsagt også filmklubbens visning av Dont Look Back lørdag kl. 15 – den klassiske musikkdokumentaren om Bob Dylan.

Velkommen skal du være!