Vil du sitte i filmklubbstyret?

Lillehammer Filmklubb vil på årsmøtet 6. mai velge et nytt styre, hvor flere av styrevervene er til valg. Valgkomiteen vil presentere et forslag til styre på årsmøtet som der må godkjennes.

Vi er særlig på utkikk etter to styreverv:

Quiz-ansvarlig

Quiz-ansvarlig sørger for at filmquizene ved Café Stift gjennomføres etter de kvalitetskriteriene som er vedtatt av styret.

Quiz-ansvarlig fungerer tradisjonelt som quizmaster, men oppgaven kan tildeles andre. Som regel er det flere i styret som deltar i quizmasteringen. Vedkommende har ansvar for at alle spørsmål er laget, at powerpoint og annet multimedieverktøy er på plass, og holder seg innenfor kriteriene satt av styret.

Spesifikke oppgaver:

• Ansvar for at quizen er laget og klar til quizstart
  • Ansvar for at det tekniske ved quizen er oppe og går
  • Ansvar for kommunikasjon med de ansatte ved Café Stift
  • Ansvar for at premier er klare.
  • Ansvar for at quizen gjennomføres etter de kriteriene som settes av styret

Styremedlem

I tillegg til de øvrige styrevervene med spesifikke arbeidsoppgaver, ønsker Lillehammer Filmklubb også et ekstra styremedlem som fungerer som en «altmuligperson».

Styremedlemmet har ingen overordnet ansvarsoppgave, men fungerer som vara og ekstrahjelp til alle styrets arbeidsoppgaver. Funksjonen til styremedlemmet er å bistå til å lette på arbeidspresset til øvrige styremedlemmer.

Styremedlemmet har en likeverdig plass i styret som resten. Stillingen passer fint for den som ønsker seg et mer generelt overblikk over hva det vil si å drive filmklubb.

Vi ønsker folk som er engasjerte og ser verdien av frivillig studentarbeid, samt har et brennende hjerte for film. Har du planer om å være i Lillehammer lenger enn ett år frem i tid, vil det også være en fordel.

Ta kontakt snarest, enten på epost (post@l-fk.no), på Facebook-siden vår, eller med oss i styret direkte.

By |2015-04-21T11:41:34+00:00april 21st, 2015|Categories: Nyheter, Ukategorisert|0 Comments