«I 1984 dro noen av verdens største band på turne i Ja- pan. Disse inkluderte Scorpions, Whitesnake og Bon Jovi. Alle endte opp med å selge millioner av plater, unntatt ett: Anvil»

Slik starter filmen Anvil: The Story Of Anvil! Dette er filmen om bandet som aldri ble store, men som aldri ga opp. Filmen følger bandet i et desperat forsøk på europaturné med en manager som knapt snakker en- gelsk. Den utforsker også hvorfor de aldri ble store.

Dette er filmen om dedikasjon og menneskelig varme. Dette er også filmen om å aldri gi opp drømmen.

Filmen handler om et metallband, og det er flere intervjuer med kjente artister som Slash, Lars Ulrich og Scott Ian, men dette er kun en liten del av det The London Times kaller: «The greatest movie ever about Rock ‘n’ Roll». Med andre ord: sørg for å få sett denne filmen!

Filmen vises på kino torsdag 10. oktober, kl. 18.00. Christian Reitan holder innledning til filmen.